Снимка pixabayС един час по малко ще имат вода перничани от

...
Снимка pixabayС един час по малко ще имат вода перничани от
Коментари Харесай

С един час по-малко ще имат вода перничани

Снимка pixabay

С един час по малко ще имат вода перничани от през днешния ден. Във всички обитаеми места в общината, които са с режим на водоснабдяване, водата ще се пуска единствено следобяд,, предава БНР.

Това се отнася и за пернишкия квартал „ Църква ”, чиито поданици настояха в първия ден от новата година режимът им да бъде унифициран с останалите квартали в града.

От ВиК – Перник оповестиха публично, че цената на водата и в шестте общини в региона остава същата и няма да бъде увеличена.

Вместо по осем часа, както бе до момента, за по-голямата част от живущите в Перник, ще се подава вода по седем часа в денонощието.

В централната част на град Перник и в кварталите „ Изток ”, „ Мошино ” и „ Тева ” водата ще се пуска в 15:00 часа и ще се стопира в 22:00 часа.

На същия график са град Батановци, селата Люлин, Мещица, Витановци,Кладница, Драгичево, Рударци и първокласното населено място „ Делта Хил ”.

В селата Големо Бучино, Дивотино, в квартал „ Кало ” в село Рударци, в пернишките квартали „ Църква ”, „ Могиличе ”, „ Ралица ” и в региона на Профилакториума вода ще има във времето от 16:00 до 23:00 часа.

По шест часа - от 17:00 до 23:00 часа, вода ще имат живущите в махала „ Шевърляк ” в пернишкия квартал „ Калкас ”, а по пет часа- живущите в блоковете в квартал „ Бела вода ” и в селата Богданов дол, Черна гора, Ярджиловци и Лесковец, като водоподаването в тях ще бъде от 17:00 до 22:00 часа.

По график в община Перник ще се раздава минерална вода в кварталите „ Варош ”, „ Драгановец ”, „ Клепало ” и в центъра на Перник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Ме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР